Construbadges West-Vlaanderen

CheckInAtWork

Ontdek onze toepassingen

ConstruBadges West-Vlaanderen

Construbadges | Identificatie bouwwerfDe ConstruBadge dient als een visueel identificatiemiddel voor iedere werknemer in de bouwsector. Aan de hand van deze badge kunnen werknemers op een eenvoudige en efficiënte manier geïdentificeerd worden. Daarnaast kan er ook gemakkelijk een tijdregistratiesysteem aan gekoppeld worden.

Welke gegevens bevat de construbadge?

Zoals hierboven vermeld, kan de bouwbadge helpen bij de aanwezigheidsregistratie aangezien de badge voorzien is van allerlei gegevens van de werknemer. Zo staan de naam, voornaam, geldigheidsduur enzovoort op de kaart vermeld.

Wie gebruikt de badge?

Alle arbeiders die gekend zijn bij de RSZ, ontvangen een badge. Dit betekent dus dat ook arbeiders van buitenlandse werkgevers die werken uitvoeren op een bouwwerf in België deze badge ontvangen. Wil u nog meer weten over de toepassingen en het gebruik van de ConstruBadge? Lees dan hier de meest voorkomende vragen.

Is uw (bouw)bedrijf op zoek naar een geschikte partner voor de regio West-Vlaanderen? Traxgo is als groeibedrijf actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen. Wij beschikken over een eigen team van gedreven service medewerkers, die dagelijks in de weer zijn voor onze klanten in de meest uiteenlopende sectoren.

Regio West-Vlaanderen? Contacteer ons dan op het directe nummer hieronder. Onze medewerkers staan voor u klaar. Bij Traxgo gaan we prat op onze resultaatgerichte aanpak, met onze oplossingen ondersteunen we bedrijven om tijd én geld te besparen.

Meer informatie? Contacteer ons